Brød

Brødfakta anbefaler 6-8 skiver hver dag!

I det norske kostholdet er brød og kornprodukter basismatvarer, det er vanlig å spise 2-3 brød- og kornmåltider daglig. Brød og korn er sunt, godt, raskt og lettvint.

Brødskala’n er delt inn i fire kategorier:

FLETTALOFF

Verdens beste håndverksloff med valmuefrø.

SPIRALLOFF

Tradisjonell kompakt loff.

FRANSK SURDEIGSBRØD FINT

Langtidsmodnet brød bakt på hvete og surdeig.

HÅNDVERKSBRØD FINT

Håndoppslåtte, steinbakte surdeigsbrød. Bakt med hvete.

FOCCACIA

Saftig og smakfullt med provenceurter, fetaost, tomater og olivenolje.

BARNEBRØD

Hvete, rug, havre, surdeig og soya.
Uten hele korn.

SETERBRØD

Formbakt brød med rug, havre, hvete, bygg,
linfrø og litt sirup.

GULROTBRØD

Saftig og søtlig brød med gulrøtter, surdeig og
litt sirup. Uten hele korn.

FRANSK LANDBRØD

Steinovnsbakt brød, litt søtt, bakt med hvete, rug, malta hveteflak, linfrø, havrekli og eplesurdeig.

STEINBAKT SOFTKORN

Bakt med rug, hvete, helkorn, solsikkekjerner og surdeig.

HÅNDVERKSBRØD GROVT

Håndoppslåtte, steinbakte surdeigsbrød. Bakt med rug og hvete.

FRANSK SURDEIGSBRØD GROVT

Langtidsmodnet brød bakt på hvete, rug og surdeig.

ANKERSTOKK

Tradisjonell resept fra 1902. Kompakt sammenskyvd rugbrød uten hele korn.

VALNØTTBRØD

Rug, hvete, surdeig og valnøtter.

MORS KRUSKAKLIBRØD

Fordøyelsens beste brødvenn. Bakt med rug, hvete, kruskakli, linfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner, sesamfrø og syrnede epler.

SPIRE FULLKORN

Kraftige fiberrike rugspirer. Rikt på vitaminer, mineraler og antioksidanter som er gunstig for helsen. Bakt på surdeig.

JOHANS GROVBRØD

Grovt brød med hele korn. Bakt med havre, rug og hvete.

ROSENBORGS RUGBRØD

Rikt på rug, kostfiber, kli, helkorn, linfrø og solsikkekjerner. Bakt på surdeig og lange modningsprosesser.

GLUTENFRITT FIBERBRØD

Glutenfritt fiberbrød med chiafrø, solsikkekjerner, linfrø, gresskarkjerner og surdeig.

Hjemmelagde knekkebrød

– knasende sunt, godt og tilgjengelig.
100% grovt
Høyt innhold av kli og kostfiber
Godt for fordøyelsen
Rikt på vitaminer og mineraler
Lang holdbarhet
Ingen tilsatte konserveringsmidler.
Lav glykemisk indeks

Rosenborgs Rugbrød

Norges slankebrød nr.1
– et brød for deg som er opptatt av sunnhet og helse.

Rosenborgs rugbrød er saftig, rikt på kostfiber og 100% grovt. Brødet inneholder kun naturlige ingredienser, har ingen tilsetningsstoffer og er bakt helt uten sukker og fett. Rosenborgs rugbrød inneholder mye jern, og er en god kilde til B-vitaminer og mineraler som magnesium, sink og kobber.
Det fiberrike brødet gir god metthetsfølelse og er i tillegg svært mageregulerende. Brødet er anbefalt av Norges Diabetikerforbund.
Rosenborgs rugbrød har gjennom årene vunnet mange brødtester hvor næringsverdier, grovhetsgrad og smak har vært avgjørende.

Inneholder:
Sammalt hvete, sammalt rug, helkornhvete, kruskakli, linfrø, solsikkekjerner, gjær, salt

Næringsdeklarasjon pr 100 gr:
Protein: 8,5 g
Karbohydrater: 33g
Fett(flerumettet) 3,5 g
Kostfiber: 9,4g
Natrium 0,2g
Energi: 800kj/90kcal